Cukr Kandys bílý krystal

32357
Efekt lupa
  • 1 z 2

Kandys bílý se vyrábí z čistého, vysoce koncentrovaného roztoku cukru pomalou krystalizací. Ideální pro slazení kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína atd.

Složení: cukr


  • 173,04 Kč / kg bez DPH 199 Kč / 1 kg
  • Skladem
199 Kč / kg
Kategorie: Sladidla
 

Jiným názvem také cukrkandl. Jedná se o velké zlatohnědé krystaly. Vyrábí se odpařováním vysoce koncentrovaného roztoku cukru, proto je stejně tak nezdravý pro organismus jako běžný cukr.

Existují hned dvě varianty kandysového cukru - bílý a hnědý, což je vlastně zkaramelizovaný bílý kandysový cukr. Bílý sladí stejně jako obyčejný cukr a hodí se do ovocných čajů. Hnědá varianta je zkaramelizovaná, přičemž chuť a aroma karamelu se promítne i při slazení, proto je vhodný do silnějších bylinkových nápojů nebo do kávy. Při jeho použití je navíc třeba trpělivosti, krystal cukrkandlu se rozpouští o něco pomaleji, než jak jsme zvyklí u běžného cukru.

V obchodech lze narazit i na cukrkandl na špejli, ten potom nahrazuje při slazení lžičku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací.