Kandysová tyčinka - bílá
Kód: 32384Související produkty
Detailní popis produktu
Kandysový cukr, kterého známe také pod názvem cukrkandl, se vyrábí odpařováním vysoce koncentrovaného roztoku cukru, proto je při velké konzumaci stejně tak nezdravý pro organismus jako běžný cukr.
Rozlišujeme bílou a hnědou formu kandysu. Bílá sladí stejně jako obyčejný cukr a hodí se do ovocných čajů. Hnědá varianta je zkaramelizovaná, přičemž a chuť a aroma karamelu se promítne i při slazení, proto je vhodný do bylinkových čajů nebo do kávy. Při použití je třeba trpělivosti, krystal cukrkandlu se rozpouští o něco pomaleji než běžný cukr.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladidla - Cukry |
---|---|
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.