Cukr Kandys hnědý velké krystaly 1kg
Kód: 32334Související produkty
Kolumbie patří mezi největší producenty jakostní kávy na světě. Žádná jiná káva se přitom netěší takové oblibě. A není se čemu divit – jde o kávu špičkové kvality, kterou...
Jáva sice neprodukuje nijak závratně vysoké množství arabiky, ale o to více si na ní dávají tamní pěstitelé záležet. A na rozdíl od všech okolních států nemá jejich káva takovou...
Káva se v Panamě pěstuje pouze na vysočině, na plantážích v rovině byste ji hledali marně. Možná právě to z ní činí jednu z nejlepších káv na světě. Příznivce si získala díky...
Bolívie využila přírodních katastrof, které v 50. letech 20. století začaly sužovat sousední Brazílie, aby dokázala proniknout na světový trh s kávou. A musíme říct, že se jim...
Bolivijská káva je kvalitní druh kávy velmi vhodný zejména pro přípravu směsí. Vyznačuje se lahodnou, spíše jemnější chutí a výrazným, sladkým aroma, připomínajícím vůni trávy,...
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si...
Detailní popis produktu
Jiným názvem také cukrkandl. Jedná se o velké zlatohnědé krystaly. Vyrábí se odpařováním vysoce koncentrovaného roztoku cukru, proto je při velké konzumaci stejně tak nezdravý pro organismus jako běžný cukr. Rozlišujeme bílou a hnědou formu kandysu. Bílá sladí stejně jako obyčejný cukr a hodí se do ovocných čajů. Hnědá varianta je zkaramelizovaná a chuť a aroma karamelu se promítne i při slazení, proto je vhodný do silnějších bylinkových nápojů nebo do kávy. Při použití musíme mít trpělivost, krystal cukrkandlu se rozpouští o něco pomaleji než jak jsme zvyklí u běžného cukru.
V obchodech můžeme narazit i na cukrkandl na špejli, ten potom nahrazuje při slazení lžičku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.