Cukr Kandys hnědý krystal 1kg
Kód: 32356Související produkty

Když se zamyslíte nad arabským poloostrovem, co se vám vybaví? Nám rozhodně kvalitní čaj a skvělá káva s vůní kardamomu. Když jsme tedy přemýšleli, co do naší kávové směsi...

Kdo by neměl rád Amaretto, že? Tu sladkou vůni mandlí, vanilky a meruněk můžete mít spojenou třeba s přípravou tiramisu. A nebo naší skvělou aromatizovanou kávou. Tu jsme...

Kubánská káva se vyznačuje plnou chutí se znatelným čokoládovým a karamelovým zabarvením. Na rozdíl od jiných středoamerických káv neobsahuje tolik kyselin, za což vděčí...

Káva z Laosu je považována za jednu z nejkvalitnějších asijských káv. Její chuť je čistá a vyvážená, s čokoládově-oříškovým nádechem. Tato káva má střední tělo a lze...

Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si...

Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si...

Vulkanická půda, výborné klimatické podmínky a opravdu pečlivá péče malých pěstitelů dělají z kolumbijské arabiky vysoce ceněnou kávu, kterou milují odborníci i laici. A jelikož...
Detailní popis produktu
Jiným názvem také cukrkandl. Jedná se o velké zlatohnědé krystaly. Vyrábí se odpařováním vysoce koncentrovaného roztoku cukru, proto je při velké konzumaci stejně tak nezdravý pro organismus jako běžný cukr. Rozlišujeme bílou a hnědou formu kandysu. Bílá sladí stejně jako obyčejný cukr a hodí se do ovocných čajů. Hnědá varianta je zkaramelizovaná a chuť a aroma karamelu se promítne i při slazení, proto je vhodný do silnějších bylinkových nápojů nebo do kávy. Při použití musíme mít trpělivost, krystal cukrkandlu se rozpouští o něco pomaleji než jak jsme zvyklí u běžného cukru.
V obchodech můžeme narazit i na cukrkandl na špejli, ten potom nahrazuje při slazení lžičku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.