Cukr Kandys hnědý krystal

32356
Efekt lupa
  • 1 z 2

Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Ideální pro slazení kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína ... 

Složení: 100% sacharóza.


  • 173,04 Kč / kg bez DPH 199 Kč / 1 kg
  • Skladem
199 Kč / kg
Kategorie: Sladidla
 

Jiným názvem také cukrkandl. Jedná se o velké zlatohnědé krystaly. Vyrábí se odpařováním vysoce koncentrovaného roztoku cukru, proto je stejně tak nezdravý pro organismus jako běžný cukr. Rozlišujeme bílou a hnědou formu kandysu. Bílá sladí stejně jako obyčejný cukr a hodí se do ovocných čajů. Hnědá varianta je zkaramelizovaná a chuť a aroma karamelu se promítne i při slazení, proto je vhodný do silnějších bylinkových nápojů nebo do kávy. Při použití musíme mít trpělivost, krystal cukrkandlu se rozpouští o něco pomaleji než jak jsme zvyklí u běžného cukru. 
V obchodech můžeme narazit i na cukrkandl na špejli, ten potom nahrazuje při slazení lžičku.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací.